Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Magazín

Tomáš Klus predstavil nový singel a klip OOO

Tomáš Klus, archívne foto Foto: TASR/Michal Svítok

Vo videoklipe účinkuje tiež talentovaná herečka Veronika Čermák Macková, ktorej herecké umenie dodáva celému príbehu hlbší rozmer.

Bratislava 7. augusta (TASR) - Populárny český pesničkár Tomáš Klus predstavil novinku OOO. Vydarená melodická skladba, ktorá vznikla v spolupráci s kapelou Cílová skupina, štýlovo pripomína tvorbu Tomáša Klusa zo začiatku jeho kariéry a predstavuje ho tiež v úlohe producenta. Pieseň je zároveň predzvesťou očakávaného ôsmeho štúdiového albumu, ktorý prináša atmosféru Tomášovho návratu ku koreňom. Album vyjde na jeseň tohto roka v digitálnej i vo fyzickej podobe v distribúcii vydavateľstva Supraphon. TASR informovala PR manažérka Adriana Nievelt.

Nahrávanie hudobnej novinky sa uskutočnilo v známom českom štúdiu Luďka Malára v Zlíne, ktorý stál na počiatku hviezdnej kariéry Tomáša Klusa a teraz opäť prispel svojimi neoceniteľnými skúsenosťami. Fanúšikovia si môžu v novom singli vychutnať typickú klusovskú lyrickú a hudobnú hravosť, ktorú umocňuje videoklip z dielne renomovaného režiséra Davida Drábka. Kameraman František Svěrák, známy svojím citom pre detail a umelecký záber, dodal klipu neopakovateľnú vizuálnu poéziu. Vo videoklipe účinkuje tiež talentovaná herečka Veronika Čermák Macková, ktorej herecké umenie dodáva celému príbehu hlbší rozmer. Nakrúcanie sa odohralo v divadle Drak v Hradci Králové, ktoré svojou atmosférou vizuálne dotvára estetiku skladby.

"Som nadšený, že môžem predstaviť tento nový singel, ktorý je pre mňa veľmi osobný. Spolupráca s Luďkom Malárom a celým tímom bola úžasná a verím, že naše spoločné úsilie sa prejaví v tom, ako bude pieseň prijatá poslucháčmi," hovorí k novinke Tomáš Klus.