Päťchodové degustačné menu je v cene 65 eur na osobu.
Autor TASR-OTS
Bratislava 15. augusta (TASR-OTS) - Horúce letné menu v River Bank Restaurant Kempinski Hotela River Park je v auguste inšpirované voňavým Provensálskom.
Snúbia sa v ňom chute mediteránskych bylín, čerstvých syrov, medu a ďalších darov prírody.
"Nie je potrebné chodiť ďaleko, aby ste si navodili pocit ako na letnej dovolenke. Naše provensálske menu obsahuje všetky delikatesy, ktoré bohatý juh Francúzska ponúka. Lahôdkou je grilovaná chobotnica v zaujímavej kombinácii s typickým provensálskym vinohradníckym jedlom cassoulet", ponúka sa aj bujabéza z morského čerta s krevetami, slimáky s bylinkovým maslom a chrumkavou francúzskou bagetou, lahodné žabie stehienka s aromatickou salámou, feniklom a provensálskymi bylinkami a ako dezert čerstvý kozí syr s medom a levanduľou," opisuje letnú fantáziu na tanieri šéfkuchár Kempinski Hotela River Park Bjoern Juhnke, ktorý rozhodne odporúča ochutnať jeho päťchodové degustačné menu v cene 65 eur na osobu.
Meno Kempinski hrdo nosí neustále sa rozrastajúca kolekcia významných nehnuteľností po celom svete. Najstaršia luxusná hotelová skupina v Európe si vybudovala reputáciu na viere, že exkluzivita a individualizmus sú kľúčovými faktormi skutočného luxusu. Každý rok tieto kvality oceňuje rastúci počet hostí, keďže Kempinski pridáva do svojho portfólia nové hotely a rezorty v Európe, na Blízkom východe, v Afrike či Ázii. Aj keď tento rast odzrkadľuje silu a úspech značky Kempinski, kolekcia ostáva kvôli zachovaniu exkluzivity limitovaná.
Snúbia sa v ňom chute mediteránskych bylín, čerstvých syrov, medu a ďalších darov prírody.
"Nie je potrebné chodiť ďaleko, aby ste si navodili pocit ako na letnej dovolenke. Naše provensálske menu obsahuje všetky delikatesy, ktoré bohatý juh Francúzska ponúka. Lahôdkou je grilovaná chobotnica v zaujímavej kombinácii s typickým provensálskym vinohradníckym jedlom cassoulet", ponúka sa aj bujabéza z morského čerta s krevetami, slimáky s bylinkovým maslom a chrumkavou francúzskou bagetou, lahodné žabie stehienka s aromatickou salámou, feniklom a provensálskymi bylinkami a ako dezert čerstvý kozí syr s medom a levanduľou," opisuje letnú fantáziu na tanieri šéfkuchár Kempinski Hotela River Park Bjoern Juhnke, ktorý rozhodne odporúča ochutnať jeho päťchodové degustačné menu v cene 65 eur na osobu.
Meno Kempinski hrdo nosí neustále sa rozrastajúca kolekcia významných nehnuteľností po celom svete. Najstaršia luxusná hotelová skupina v Európe si vybudovala reputáciu na viere, že exkluzivita a individualizmus sú kľúčovými faktormi skutočného luxusu. Každý rok tieto kvality oceňuje rastúci počet hostí, keďže Kempinski pridáva do svojho portfólia nové hotely a rezorty v Európe, na Blízkom východe, v Afrike či Ázii. Aj keď tento rast odzrkadľuje silu a úspech značky Kempinski, kolekcia ostáva kvôli zachovaniu exkluzivity limitovaná.