Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 27. jún 2024Meniny má Ladislav a Ladislava
< sekcia Magazín

L. Pavlásek pokrstí na Novej scéne svoju prvú zábavnú knihu

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk - Viktória Brincková

Krst knihy Lukáša Pavláska Trapas môj každodenný, ktorú si herec vydáva sám, na pomoc si prizval editorku Soňu Borušovičovú, sa uskutoční o 18.00 h v Štúdiu Olympia.

Bratislava 19. júna (TASR) - Trapas môj každodenný je názov knižnej novinky, ktorou poteší čitateľov a svojich fanúšikov člen bratislavského Divadla Nová scéna (DNS) Lukáš Pavlásek. Knihu slávnostne uvedie do života v sobotu 22. júna v Štúdiu Olympia svojho domovského divadla. Krstnými rodičmi knižky budú Karol Čálik a Pavol Topoľský. TASR o tom informovala PR manažérka divadla Zuzana Šebestová.

Dodáva, že Pavlásek je známy tým, že zažíva trapasy vždy a všade. Začal si ich zapisovať a práve zo svojich zážitkov, príbehov a trapasov vytvoril knižku. Začala vznikať zhruba pred 11 rokmi. "Všetky svoje trápno-vtipné situácie som si zapisoval na papier a odkladal ich do škatule od topánok. Neskôr som si povedal, že tieto príbehy si predsa nemôžem nechať iba pre seba a mojich najbližších, preto som si vytvoril na sociálnej sieti blog - Lukyho okienko, kde som každý týždeň pridával jeden zábavný príbeh za druhým," opisuje autor, ktorý začiatkom tohto roka začal dávať svojim zábavným príbehom ucelený tvar, 36-ročný rodák z Košíc začal písať knižku.

Pavlásek trapasy vraj priťahuje, dokazujú to jeho najbližší a priatelia, ktorí hercovi dali prezývku "vyvolený". "Pretože ja sa dokážem stratiť aj na rovnej ceste a z tej istej rovnej cesty sa dokážem ocitnúť v Rakúsku a Košiciach zároveň. Nepýtajte sa ma, ako. Neviem. A popritom zažijem také veci, ktoré prekvapia aj mňa samého," priznáva herec.

Krst knihy Lukáša Pavláska Trapas môj každodenný, ktorú si herec vydáva sám, na pomoc si prizval editorku Soňu Borušovičovú, sa uskutoční o 18.00 h v Štúdiu Olympia. Publikáciu uvedú do života umelecký riaditeľ DNS Karol Čálik a herecký kolega Pavol Topoľský.