Najväčšia slovenská gastroskupina MEDUSA GROUP rozšírila portfólio o ďalšiu prevádzku a v Bratislave otvorila vlastnú pekársku a cukrársku výrobu.
Autor OTS
Bratislava 13. februára (OTS) - Crustino bude svojimi výrobkami postupne zásobovať všetky reštaurácie skupiny, bude však otvorené aj pre bežných zákazníkov.
Crustino sa nachádza na Plynárenskej ulici v Bratislave (BBC 5) a okrem výroby pre celú skupinu tu zákazníci nájdu otvorenú aj prevádzku s predajom denne čerstvých pekárskych a cukrárskych výrobkov, vrátane kaviarenskej ponuky, primárne určenej pre režim „to go“.
„Crustino bude zásobovať všetky prevádzky Medusa Group vrátane eventového cateringu. Jeho výrobky budú denne odborne pečené a vyrábané z prvotriednych surovín na špičkových strojoch,“ hovorí CEO gastroskupiny Peter Štecko.
Výrobu pekárskych a cukrárskych výrobkov budú mať na starosti a garantovať odborníci z fachu. Pekárskym garantom je Martin Marek, ktorý do Crustina prišiel z Yeme. Tvárou cukrárskej výroby a spoluautorkou cukrárskeho portfólia sa stala mladá kreatívna cukrárka Veronika Bušová.
„Mojou úlohou bolo zabezpečiť jedinečné receptúry rešpektujúce tradíciu a remeselný kumšt. Všetky zákusky sú vyrábané na mieru pre Medusa Group a predstavujú mix tradičných a moderných cukrárskych výrobkov,“ prezradila Veronika Bušová.
Výrobný i predajný sortiment Crustina zahŕňa široký sortiment sladkých aj slaných kváskových produktov, tradičné koláče a zážitkové dezerty. Dennú ponuku pre zákazníkov na raňajky či obed budú dopĺňať aj čerstvé krajce domáceho chleba s domácimi pomazánkami, plnené wrapy, šaláty, sendviče.
„Naše výrobky sú výnimočné tradičnou remeselnou výrobou a receptúrami. Nepoužívame predpripravené prísady,“ prezrádza šéf pekárskej výroby Crustina Martin Marek.
Crustino sa nachádza na Plynárenskej ulici v Bratislave (BBC 5) a okrem výroby pre celú skupinu tu zákazníci nájdu otvorenú aj prevádzku s predajom denne čerstvých pekárskych a cukrárskych výrobkov, vrátane kaviarenskej ponuky, primárne určenej pre režim „to go“.
„Crustino bude zásobovať všetky prevádzky Medusa Group vrátane eventového cateringu. Jeho výrobky budú denne odborne pečené a vyrábané z prvotriednych surovín na špičkových strojoch,“ hovorí CEO gastroskupiny Peter Štecko.
Výrobu pekárskych a cukrárskych výrobkov budú mať na starosti a garantovať odborníci z fachu. Pekárskym garantom je Martin Marek, ktorý do Crustina prišiel z Yeme. Tvárou cukrárskej výroby a spoluautorkou cukrárskeho portfólia sa stala mladá kreatívna cukrárka Veronika Bušová.
„Mojou úlohou bolo zabezpečiť jedinečné receptúry rešpektujúce tradíciu a remeselný kumšt. Všetky zákusky sú vyrábané na mieru pre Medusa Group a predstavujú mix tradičných a moderných cukrárskych výrobkov,“ prezradila Veronika Bušová.
Výrobný i predajný sortiment Crustina zahŕňa široký sortiment sladkých aj slaných kváskových produktov, tradičné koláče a zážitkové dezerty. Dennú ponuku pre zákazníkov na raňajky či obed budú dopĺňať aj čerstvé krajce domáceho chleba s domácimi pomazánkami, plnené wrapy, šaláty, sendviče.
„Naše výrobky sú výnimočné tradičnou remeselnou výrobou a receptúrami. Nepoužívame predpripravené prísady,“ prezrádza šéf pekárskej výroby Crustina Martin Marek.