iSommelier je tým najrevolučnejším a najzaujímavejším vynálezom vinárskeho sveta od zavedenia vývrtky
Autor OTS
Bratislava 26. októbra (OTS) - Srdečne vás pozývame na ochutnávku červených vín, spojenú s prezentáciou revolučného dekantačného prístroja iSommelier za účasti riaditeľa iFavine pre Európu pána van den Berga a slovenskej TOP somelierky Kristíny Kováčikovej.
iSommelier je výrobok, na ktorého tvorbe sa podieľala najlepšia svetová someliérka roku 2016, Paz Levinson, a autori sprievodcu po svete vína Michel Bettane i Thierry Desseauve v spolupráci s Francúzskou somelierskou asociáciou. Výsledkom ich práce je karafa pracujúca na báze molekulárnej filtračnej technológie, ktorá dokáže izolovať kyslík zo vzduchu.
Vďaka kvalitným filtrom odstráni iSommelier z červeného vína akékoľvek stopy po metanole, oxide siričitom a ďalších škodlivinách, ktoré sú zvyčajne vo víne prítomné. Proces dekantácie je tak efektívnejší, dôkladnejší a zdravší. iSommelier navyše vďaka špecifickej úprave vína podčiarkne jeho prirodzenú vôňu a chuť, a dokáže tak pozdvihnúť aj úroveň vín s nižšou kvalitou. Práve preto nemôžeme iSommeliera degradovať výhradne na dekantačný prístroj. Je to jednoducho vynález, ktorý dokáže každé víno zbaviť akýchkoľvek limitácií..
Miesto: The Taste, Laurínska 8, Bratislava
Čas: 2.11.2017 o 11:00
Tešíme sa na vašu návštevu.
Prosíme vašu účasť potvrdiť na email . Ďakujeme a tešíme sa na vydarenú akciu.
iSommelier je výrobok, na ktorého tvorbe sa podieľala najlepšia svetová someliérka roku 2016, Paz Levinson, a autori sprievodcu po svete vína Michel Bettane i Thierry Desseauve v spolupráci s Francúzskou somelierskou asociáciou. Výsledkom ich práce je karafa pracujúca na báze molekulárnej filtračnej technológie, ktorá dokáže izolovať kyslík zo vzduchu.
Vďaka kvalitným filtrom odstráni iSommelier z červeného vína akékoľvek stopy po metanole, oxide siričitom a ďalších škodlivinách, ktoré sú zvyčajne vo víne prítomné. Proces dekantácie je tak efektívnejší, dôkladnejší a zdravší. iSommelier navyše vďaka špecifickej úprave vína podčiarkne jeho prirodzenú vôňu a chuť, a dokáže tak pozdvihnúť aj úroveň vín s nižšou kvalitou. Práve preto nemôžeme iSommeliera degradovať výhradne na dekantačný prístroj. Je to jednoducho vynález, ktorý dokáže každé víno zbaviť akýchkoľvek limitácií..
Miesto: The Taste, Laurínska 8, Bratislava
Čas: 2.11.2017 o 11:00
Tešíme sa na vašu návštevu.
Prosíme vašu účasť potvrdiť na email . Ďakujeme a tešíme sa na vydarenú akciu.