Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 5. júl 2024Meniny má Cyril a Metód
< sekcia Magazín

Robert Burian a Barbora Piešová predstavujú novinku Bezpečne doletieť

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Piešová vyhrala v máji 2020 spevácku súťaž SuperStar.

Bratislava 3. júla (TASR) - Legenda slovenskej tanečnej scény Robert Burian spojila sily s Barborou Piešovou a v týchto dňoch predstavujú spoločnú novinku s názvom Bezpečne doletieť. TASR informovala PR manažérka Andrea Čurná.

Piešová vyhrala v máji 2020 spevácku súťaž SuperStar. Tvorí tak, ako cíti, a pre jej uveriteľnosť ju fanúšikovia majú radi. Z času na čas sa však ani ona nebráni vystúpiť z komfortnej zóny a spojiť sa s hudobníkmi, ktorí jej nápadom dodajú ten správny rozmer.

"Túto skladbu som mala napísanú dlhšie a zhruba tri roky som nosila v hlave frázu - bezpečne doletieť. Stále mi k nej však chýbala tá správna hudba, a to až do momentu, kým mi Robo poslal svoj nápad a dokonalé zhudobnenie mojich myšlienok," uvádza Piešová na margo spolupráce s Burianom.

Vo videoklipe k novinke Bezpečne doletieť si jednu z kľúčových úloh zahrala stafordka Zara, čo Barbora ako oddaná psičkárka odôvodňuje takto: "Chceli sme ukázať toto bojové plemeno inou optikou a upriamiť pozornosť ľudí na fakt, že sa ich netreba báť. Aj tieto psíky sú úžasné stvorenia." V úlohe kamaráta sa objavil Jakub Pucher. Scenár a pomocnú produkciu mala na starosti Janka Duchoňová, kameramanom klipu je Viliam Dráb.


Bezpečne doletieť klip: