Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 30. jún 2024Meniny má Melánia
< sekcia Magazín

Kusendová vydáva v spolupráci s BuranoWskim duet Dialóg bez rečí

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Ako už samotný názov Dialóg bez rečí prezrádza, duet nesie myšlienku vzťahu medzi dvoma blízkymi ľuďmi.

Bratislava 27. júna (TASR) - Slovenská speváčka Nikka Kusendová, víťazka 10. ročníka súťaže Česko Slovensko má talent, rozširuje svoju doterajšiu hudobnú tvorbu o duet so spevákom Tomášom Buranovským alias BuranoWskim. Skladba má názov Dialóg bez rečí a vznikla v spolupráci s hudobným producentom Andrejom Hruškom. TASR informovala PR manažérka Bibiána Lazarová.

"Veľmi sme sa potešili, že Tomáš prijal pozvanie na tento duet. Páči sa mi jeho pôsobenie na scéne. Sledujem jeho tvorbu už dlhé roky a som veľmi rada, že sa na tom podieľal práve on," opisuje vydarenú spoluprácu talentovaná hudobníčka.

"Aj napriek môjmu strachu z výšok a hororov a Tomášovmu strachu z kolotočov videl náš kameraman a režisér Dominik Janovský až príliš veľký potenciál v práterskej bobovej dráhe a hororovom domčeku," spomína Nikka na nakrúcanie videoklipu plného adrenalínu, ktorý okrem záberov z rakúskeho Prátru obsahuje aj zábery z Bratislavy a Čunova.

Ako už samotný názov Dialóg bez rečí prezrádza, duet nesie myšlienku vzťahu medzi dvoma blízkymi ľuďmi. Či je tento vzťah rodinný, priateľský alebo romantický však záleží na interpretácii poslucháča.

Text piesne odspievaný Nikkou bol na mieru napísaný producentom Andrejom Hruškom a Martinou Hruškovou. Časť Tomáša Buranovského si spevák napísal sám.

Od speváčky Nikky Kusendovej už môže poslucháč poznať aj nedávno vydané skladby Cestovateľská, či Vzorec na šťastie. Novinka Dialóg bez rečí je už dostupná na všetkých digitálnych platformách.