Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Magazín

Tipy na vianočné darčeky pre mužov

Foto: Andrea Shop

Bratislava 30. novembra (OTS) - Obdarovať manžela, otca či starého otca nemusí byť zložité. Len či tie ponožky a kozmetika budú naozaj príjemným prekvapením. Ak chceme byť originálnejší, musíme sa predsa len trošičku zamyslieť. Čo má rád? Čím sa vo voľnom čase zaoberá? A možno zaváži aj rozhodnutie, kúpiť mu taký darček, aby mala z neho osoh aj manželka a v lepšom prípade celá rodina. Taktiku necháme na vás, ale pár tipov vám predsa len pridáme. Možno práve tie budú vhodnou inšpiráciou a možno sa práve pre niektorý z nich rozhodnete.

Ruku na srdce milé dámy, aj keď je zarastená tvár sexi, oveľa príjemnejšie na dotyk je, keď je ten váš fešák oholený. Je obrovské množstvo holiacich strojčekov a samozrejme nechýbajú ani v našej ponuke. Vyberáme jeden z nich, PHILIPS RQ 1175/16. Ideálny pomocník pre hladké oholenie, prispôsobí sa krivkám tváre a dokonca sa postará aj o pokožku. Je totiž určený na suché, ale i mokré holenie a je teda vhodný aj pre citlivejšiu pleť.
Foto: Andrea Shop

Kto by nemal rád fotografie? Dovolenka, rodina či výlety do prírody zvečnené v obrázkoch sú pamiatkou, ku ktorej sa vždy radi vrátime. Dnes sa dajú robiť fotky mobilom ale pokiaľ chceme silu okamihu stvárniť náročnejšie, s citom a pohľadom umelca, musíme siahnuť po kvalitnejších fotoaparátoch – digitálnych zrkadlovkách. Možno sa práve vo vašom manželovi skrýva umelec a stačí to len odhaliť. Pomôžeme vám. Z množstva fotografických prístrojov v našej ponuke vyberáme Canon EOS 1200D. K nemu vám pribalíme 8GB kartu, značkovú brašňu Canon a utierku na objektív. Samozrejmosťou je výborná cena.
Foto: Andrea Shop

Od fotografií je len krok k videu. V ponuke Andrea Shopu nájdete kamery, ktoré vám pomôžu zachytiť chvíle, na ktoré sa nikdy nezabudne. Opäť vyberáme jeden tip. Zaznamenajte si všetky vaše dôležité okamihy vo vysokom Full HD rozlíšenie s kompaktnou kamerou Panasonic HC-V130EP. Vaše zábery budú vyzerať ako od profesionála vďaka pokročilým funkciám ako stabilizácia obrazu a inteligentný režim iA, Ktorý automaticky zistí podmienky zábere a vyberie optimálnu konfiguráciu nastavení pre dosiahnutie záznamu maximálnej kvality.
Foto: Andrea Shop

Pridáme ešte jednu kameru. Tentokrát to však bude kamera do auta. Ak hľadáte takú, ktorá je kvalitná a profesionálna, už nemusíte hľadať ďalej. Videokamera TrueCam A5 má oproti iným kamerám značnú výhodu najmä vo veľmi kvalitnom zázname, ktorý umožňuje zdokumentovanie ŠPZ aj tvárí osôb a to ako vo dne, tak v noci. Zachytí akékoľvek nebezpečné či nevhodné správanie v okolí vášho vozidla. Vďaka GPS a prístupu na Google Maps tiež poskytuje prehľad absolvovaných trás.
Foto: Andrea Shop

Aj ten váš je fanúšikom vinylov? Dnes sú opäť veľmi populárne. Gramofóny sa tak zase stávajú súčasťou našich obývačiek či pracovní. Moderné prístroje však okrem možnosti prehrávať platne, poskytujú aj počúvanie rádia, CD i MP3. Jedným z nich je aj Philips OTT2000/12. Okrem všetkých nosičov prehráva aj v režime Bluetooth a USB Direct. No a v Philipse si dali záležať aj na dizajne. To ocenia aj ženy, keďže sa tento gramofón stane súčasťou aj ich domácnosti.
Foto: Andrea Shop

Ku kvalitnej hudbe potrebujeme aj kvalitné reproduktory. A ak si chceme hudbu vypočuť kdekoľvek, tak to musia byť reproduktory prenosné. V ponuke ich máme naozaj veľké množstvo a vyberie si z nich naozaj každý. Jeden z tých, ktorý spĺňa vysoké kritériá kvalitného zvuku a dá sa zároveň kúpiť v dobrej cene je JBL CHARGE gray. Stereo Bluethoot reproduktor poskytuje 12 hodín počúvania hudby, poslúži aj ako nabíjačka vašich mobilov cez USB. Je vhodný pre iPhone, iPod, iPad, notebooky, mobilné telefóny a MP3 prenosné prehrávače, má neoprénové púzdro a samozrejme perfektný zvuk.
Foto: Andrea Shop

Ale nie len zábava je dôležitá. Predchádza jej aj práca. Potrebujete nachystať drevo do piecky či krbu? Andrea Shop myslí aj na to. Naša ponuka obsahuje aj píly na drevo. Stačí si len vybrať. Napríklad ľahkú benzínovú pílu FIELDMANN FZP 4001 B, vhodnú nielen na prípravu palivového dreva, ale aj k prerezávaniu urastených stromov. Tento model je vybavený pumpičkou pre nástrek paliva, ktorý spoločne so systémom zapaľovania CDI výrazne uľahčuje štarty studeného motora aj v chladnejších obdobiach roka. Balenie obsahuje aj kalibrovanú nádobu pre správne namiešanie palivovej zmesi. Samozrejmosťou je bezpečnostná brzda motora.
Foto: Andrea Shop

Čistenie a upratovanie je často Achilovou pätou našich silnejších polovičiek. Ak potrebujete očistiť auto, bicykle alebo terasu, vieme ako to urobiť tak, aby ich to bavilo. Vysokotlakové čističe sú obľúbenou hračkou, ktorá to všetko zvládne. Napríklad KÄRCHER K 3 HOME je mimoriadne užitočný pomocník. Práca s ním je jednoduchá a výsledný efekt značný. Stane sa naozaj nenahraditeľným spoločníkom pri čistení vonkajších priestorov a dobrým kamarátom vášho manžela.
Foto: Andrea Shop

Po práci nasleduje zaslúžená odmena. Napríklad v podobe pohárika vína. Domáca vinotéka je hodnotným darčekom pre fajnšmekrov. Ocenia ju všetci tí, ktorí majú radi kvalitné víno a záleží im na tom aby bol tento nápoj skladovaný dôstojne a zároveň si zachoval kvalitu. A určite to oceníte aj vy dámy. Pozrite si napríklad vinotéku CANDY CCV 150. Čo by ste povedali na to, keby ste si s partnerom mohli sadnúť v pohodlí vašej obývačky, vybrať z nej fľašu vínka či sektu a dať si spoločne pohárik? Napríklad už počas týchto Vianoc alebo cez Silvestrovskú oslavu?
Foto: Andrea Shop