Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 28. október 2024Meniny má Dobromila
< sekcia Magazín

Trenčín privíta na Wave Festivale najzvučnejšie hip-hopové mená

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Pod holým nebom sa stretnú zvučné mená ako Calin, Separ, Gleb, PTK, Luca Brassi10x, Radikal Chef, Dokkeytino a ďalší interpreti.

Bratislava 13. júna (TASR) - Open air Wave Festival v Trenčíne otvorí v piatok 14. júna letnú festivalovú sezónu. Pod holým nebom sa stretnú zvučné mená ako Calin, Separ, Gleb, PTK, Luca Brassi10x, Radikal Chef, Dokkeytino a ďalší interpreti. Všetci umelci sa predstavia na pódiu s úplne novou šou a festivalovo odpremiérujú svoje dlho očakávané nové albumové projekty, ktoré len nedávno uzreli svetlo hudobného sveta a už teraz sa tešia obrovskému úspechu na svojich digitálnych platformách. TASR informovala PR manažérka Jana Trellová.

Fanúšikov čaká line-up zložený z toho najlepšieho, čo SK/CZ scéna ponúka. Bude to audiovizuálny zážitok, ktorý by si rozhodne nemal nechať ujsť žiaden fanúšik kvalitnej, nielen rapovej hudby. Wave Festival prináša komplexnejší formát eventu, keďže pribudne zaujímavý stage, ktorý prinesie úplne iné žánrové mená.

"Noviniek na tomto ročníku je hneď niekoľko. Spojili sme sily s kamošmi z Bassizm, ktorí sú najväčšou drum and bass značkou na Slovensku, a vytvorili sme spoločne jedinečný koncept 360° pódia, na ktorom sa predstavia slovenskí Dj's, ako napríklad B-Complex či C:rcle. Ďalšou novinkou je pódium Semtex Vagón, ktoré bude ďalším zo stagov, kde bude možnosť stretnúť v rámci Meet & Greet umelcov z programu. Taktiež tam bude množstvo tanečných vstupov a hudobná vložka bude zostavená rapom od roku 2000 až po súčasnosť. Tiež pre návštevníkov pripravujeme zábavnú zónu, kde budú rôzne aktivity," približuje organizátor festivalu Samuel Tomka.