Nenechajte si ujsť jedinečné predstavenie, kde si hlavnú úlohu zahrá nové menu pripravené šéfkuchárom Igorom Čehym.
Autor OTS
Bratislava 16. októbra (OTS) K dokonalému zážitku prispeje rozvíjaním chutí víno z vinárstva Martina Pomfyho, ktoré hrdo nesie označenie Národný salón vín.
„V novom menu sme pre našich hostí pripravili jedlá z lokálnych surovín. Snažíme sa držať tradícií starej prešporskej kuchyne a to najlepšie z nej chceme našim hosťom naservírovať moderným kulinárskym spôsobom,“ prezradil o novom menu v reštaurácii River Bank jeho autor. Gurmáni určite ocenia carpaccio zo zubáča s citrónovou tapenádou, marinovaného pstruha, či kaviár zo pstruha. Pochutiť si budú môcť aj na grilovaných mušliach sv. Jakuba na vanilke a ako hlavný chod si pre nich Igor Čehy pripravil bravčové medajlónky pošírované v červenom víne, hríbovom perkelte s plnenými pirohmi a šalviovou omáčkou. Úlohy sladkej bodky za celým menu sa zhostí pena z bielej čokolády s makom a jahodovou omáčkou. Ku každému jedlu vyberie someliérka Kristína Kováčiková to najlepšie víno, ktoré doplní a dokonale rozvinie chuť jedál. O pôvode a chuti jednotlivých vín osobne porozpráva hosťom Martin Pomfy a taktiež budú mať hostia jedinečnú možnosť vypočuť si predstavenie ročníka 2015 priamo od vinára.
Gurmánsky večer sa bude konať v River Bank Restaurant v Grand Hoteli River Park, Bratislava vo štvrtok 29. októbra 2015 o 19. hod.
„V novom menu sme pre našich hostí pripravili jedlá z lokálnych surovín. Snažíme sa držať tradícií starej prešporskej kuchyne a to najlepšie z nej chceme našim hosťom naservírovať moderným kulinárskym spôsobom,“ prezradil o novom menu v reštaurácii River Bank jeho autor. Gurmáni určite ocenia carpaccio zo zubáča s citrónovou tapenádou, marinovaného pstruha, či kaviár zo pstruha. Pochutiť si budú môcť aj na grilovaných mušliach sv. Jakuba na vanilke a ako hlavný chod si pre nich Igor Čehy pripravil bravčové medajlónky pošírované v červenom víne, hríbovom perkelte s plnenými pirohmi a šalviovou omáčkou. Úlohy sladkej bodky za celým menu sa zhostí pena z bielej čokolády s makom a jahodovou omáčkou. Ku každému jedlu vyberie someliérka Kristína Kováčiková to najlepšie víno, ktoré doplní a dokonale rozvinie chuť jedál. O pôvode a chuti jednotlivých vín osobne porozpráva hosťom Martin Pomfy a taktiež budú mať hostia jedinečnú možnosť vypočuť si predstavenie ročníka 2015 priamo od vinára.
Gurmánsky večer sa bude konať v River Bank Restaurant v Grand Hoteli River Park, Bratislava vo štvrtok 29. októbra 2015 o 19. hod.