Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 24. november 2024Meniny má Emília
< sekcia Magazín

Z fastfoodu vybudovali lovebrand

Z fastfoodu vybudovali lovebrand Foto: Regal Burger

Regal Burger prekonal najnáročnejšie krízy a oslavuje 10 narodeniny.

Bratislava 20. novembra (OTS) - Pred desiatimi rokmi vznikol na festivale fastfoodový koncept, ktorý prepísal stereotypy o burgroch. Regal Burger prekonal covidovú i energetickú krízu, expandoval a dnes je z neho prosperujúca franchisingová gastrosieť, ktorá oslávila svoje 10. narodeniny.  Pre náš gastro sektor je Regal Burger unikátom, láka svojich zákazníkov k  zážitku kombinácie jedinečných chutí z čerstvo pripravovaných surovín.

Externé faktory viedli k zmenám v správaní zákazníkov, čo podnietilo prispôsobiť aj nový, kvalitnejší a zážitkovejší servis zákazníkovi. Vďaka adaptácii je dnes Regal Burger unikátnym zážitkom pre svojich zákazníkov a pri oslave svojich 10. narodenín sa teší každým dňom priazni stálic, ale i nováčikov. Nový zážitok preto premietli do svojej prvej prevádzky cez vynovené priestory aj ponuku. „Pri príležitosti 10. narodenín sme si klasicky uleteli a rozhodli sme sa na našej prvej prevádzke na Palackého zmeniť koncept burgrov. Odklonili sme sa od klasiky a vytvorili Regal Underground,” hovorí Jozef Kuzma, spolumajiteľ Regal Burger. 

Podľa jeho slov zákazníci vyhľadávajú kombináciu kvalitnej chuti, čerstvosti domácich surovín a zážitku, ktorý radi zdieľajú pri dobrom rozhovore s priateľmi. „Som rád, že sa nám podarilo za 10 rokov vybudovať jedinečný gastro koncept, pri ktorom si naši zákazníci chcú užívať jedlo. Špeciálne na Palackého môžu nájsť zákazníci alternatívu k pekným, uhladeným burgrom so zeleninou. Sú to smash burgre pre skutočných gurmánov,“ hovorí Jozef Bardík, ďalší so spoluzakladateľov. 

“Celý úlet spolu so Smash burgrami je pre nás nie len oslavou narodenín, ale najmä popkultúrnym odkazom. Dizajn na Palackého tak dýcha výraznými a mladými farbami s punkovou náladou a reprezentuje našu jedinečnosť, ktorú vkladáme do gastro segmentu celých 10 rokov,” dodáva J. Bardík. 

Foto: Regal Burger

V jednoduchosti je krása 
Tajomstvo Smash Burgru ani ingrediencie neprezradím, pretože chuť spočíva v zážitku. Budeme radi, ak ho nebudem opisovať, ale prídu ho zažiť. Som presvedčený, že gastroúlet  s priateľmi bude stáť  za to,“ dodal. 

Regal Burger dokázal za 10 rokov svojej existencie spraviť z pár kmeňových prevádzok fungujúci systém franchisových pobočiek po celom Slovensku. Prvú prevádzku spustili v roku 2014 v srdci Bratislavy na Palackého ulici a odvtedy sa rozrástli na obľúbenú gastrosieť. Väčšinu z nich poznajú zákazníci pod lovebrandom Regal Burger, medzi ďalšie nové koncepty sa radia Poké Bistro, Chuck&Frida či La Garancha, Wokiino, Eatballz a CuppaJoe.