Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 22. október 2024Meniny má Sergej
< sekcia Nitriansky kraj

Vráble hľadajú osobnosti a organizácie, ktorým udelia ocenenia

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Ak má niekto tip na významné osobnosti či kolektívy, môže svoju nomináciu aj s krátkym odôvodnením poslať elektronicky alebo osobne do 25. októbra na sekretariát primátora.

Vráble 16. októbra (TASR) - Vrábeľská radnica hľadá významné osobnosti i organizácie, ktoré si zaslúžia mestské ocenenia. Magistrát ich plánuje udeľovať pri príležitosti 759. výročia najstaršej písomnej zmienky o Vrábľoch.

Ako informoval mestský úrad, ceny môžu získať jednotlivci i organizácie, ktoré šíria dobré meno mesta, prispievajú k jeho rozvoju a pomáhajú na poli ekonomickom, kultúrnom, športovom alebo spoločenskom. "Ak má niekto tip na významné osobnosti či kolektívy, môže svoju nomináciu aj s krátkym odôvodnením poslať elektronicky alebo osobne do 25. októbra na sekretariát primátora," uvádza sa vo zverejnenej výzve.

Odovzdávanie ocenení sa uskutoční počas slávnostného zasadnutia mestského zastupiteľstva 15. novembra vo veľkej zasadačke mestského úradu. "Spoločne oslávime činy našich výnimočných občanov či organizácií, ktoré šíria dobré meno mesta Vráble a vyvárajú v ňom hodnotnejší život pre nás všetkých," doplnila radnica.