Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 9. júl 2024Meniny má Lujza
< sekcia Regióny

Bardejovské kúpeľné dni prinesú cez víkend kultúrny program

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Milan Kapusta

V Areáli pri Kúpeľnej dvorane budú každý deň vystúpenia slovenských umelcov.

Bardejov 5. júla (TASR) - Bardejovskými kúpeľnými dňami ožijú Bardejovské Kúpele počas nadchádzajúceho víkendu (6. a 7. 7.). Podľa ich ekonomicko-obchodnej riaditeľky Tamary Šatankovej sa tohto dvojdňového podujatia každoročne zúčastňujú tisícky návštevníkov.

"Tradične je pripravený bohatý kultúrny program. V Areáli pri Kúpeľnej dvorane budú každý deň vystúpenia slovenských umelcov. Súčasťou podujatia sú rôzne animačné aktivity pre deti, atrakcie a predaj tradičných remeselných výrobkov," uviedla Šatanková s tým, že návštevníkov čakajú aj stánky s občerstvením. V sobotu (6. 7.) aj v nedeľu (7. 7.) popoludní sú pripravené viaceré vystúpenia. Program ukončí v sobotu Davide Mattioli a Bardejovské kúpeľné dni uzavrie v nedeľu Vilo Kalman Show.

"Sme radi, že sme udržali také významné podujatie ako sú Bardejovské kúpeľné dni. Ani covidová prestávka im neubrala na atraktívnosti. Sú naším výstavným a najnavštevovanejším podujatím s tisíckami návštevníkov za dva dni, koncipovaným ako rodinná zábava, na ktorej si každý člen rodiny príde na svoje - od jedál a pitia, kúpy suvenírov až po hudobnú produkciu," dodala Šatanková.

Kúpele podľa jej slov bývajú najviac naplnené a plne vypredané práve počas konania Bardejovských kúpeľných dní.