Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 7. október 2024Meniny má Eliška
< sekcia Regióny

Brezová pod Bradlom vyhlásila verejnú súťaž na prenájom chaty Bradlo

Na snímke Mohyla M. R. Štefánika v Brezovej pod Bradlom. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Súťažné návrhy musia okrem iného obsahovať cenu nájmu (minimálne desať eur za meter štvorcový ročne) a podnikateľský či iný zámer využitia nebytových priestorov.

Brezová pod Bradlom 3. októbra (TASR) - Mesto Brezová pod Bradlom (okres Myjava) vyhlásilo verejnú súťaž na prenájom chaty Bradlo (objekt Strážnice). Záujemcovia môžu návrhy podávať do 31. októbra do 13.00 h. Samospráva o tom informovala na svojom webe.

Súťažné návrhy musia okrem iného obsahovať cenu nájmu (minimálne desať eur za meter štvorcový ročne) a podnikateľský či iný zámer využitia nebytových priestorov. Cena a zámer využitia budú zároveň kritériami na vyhodnotenie ponúk.

Navrhovatelia si môžu priestor a priľahlý pozemok pozrieť 14. októbra. "Výsledky súťaže budú zverejnené najneskôr do 15. novembra na internetovej stránke mesta a na úradnej tabuli," dodala radnica.

Chata sa nachádza v blízkosti Mohyly M. R. Štefánika, ktorá patrí k vrcholom monumentálnej pamätníkovej tvorby na Slovensku. V roku 1968 bola zaradená medzi národné kultúrne pamiatky.