Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

ZRÁŽKA AUTOBUSU S TRAKTOROM V BREZNE: Zranení sú vodič a tri osoby

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Na mieste zasahuje desať príslušníkov z hasičských staníc Banská Bystrica, Brezno a Závadka nad Hronom na piatich kusoch techniky.

Brezno 29. júla (TASR) - Na hlavnom ťahu I/66 v Brezne časti Bujakovo došlo v pondelok krátko pred 10.30 h k dopravnej nehode autobusu s traktorom. Z miesta nehody hlásia zranené osoby. Zasahujú tam všetky zložky integrovaného záchranného systému. TASR o tom informoval Ján Tomaľa z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

"Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili vozidlá proti náhodnému posunu, proti úniku prevádzkových kvapalín a zabezpečili protipožiarne opatrenia," dodal Tomaľa.

Na mieste zasahuje desať príslušníkov z hasičských staníc Banská Bystrica, Brezno a Závadka nad Hronom na piatich kusoch techniky.

Ako pre TASR uviedol Jozef Oravkin z Krajského riaditeľstva HaZZ, z 15 účastníkov nehody traja pasažieri a vodič autobusu utrpeli zranenia, s ktorými ich previezli do nemocnice. Pre ostatných cestujúcich, ktorí smerovali do Brezna, poslala dopravná spoločnosť náhradný autobus. Miesto dopravnej nehody dokumentuje polícia.