Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Regióny

Cyklistické preteky obmedzia dopravu v Č. Kameni a Dubnici nad Váhom

Na snímke cyklist. Foto: FOTO TASR - Radovan Stoklasa

V nedeľu bude podujatie pokračovať od 9.30 h v okolí centra Dutaf v Dubnici nad Váhom, kde uzatvoria okruh o dĺžke približne 1,1 kilometra.

Červený Kameň/Dubnica nad Váhom 6. septembra (TASR) - Časovka Majstrovstiev Slovenska do vrchu obmedzí v sobotu (7. 9.) premávku v Červenom Kameni (okres Ilava), v nedeľu (8. 9.) sa vodiči musia pripraviť na obmedzenie v Dubnici nad Váhom. Informovala o tom trenčianska krajská polícia v piatok na sociálnej sieti.

Etapa cyklistických pretekov bude v sobotu od 13.00 h v Červenom Kameni smerom na Vršatské Podhradie. "Uzatvorená bude cesta III/1922 od 13.00 h v časti od AgroFarma Červený Kameň po obec Červený Kameň v nepravidelných intervaloch približne do 17.00 h. Premávku budú riadiť príslušníci Okresného dopravného inšpektorátu v Trenčíne," uviedli policajti.

V nedeľu bude podujatie pokračovať od 9.30 h v okolí centra Dutaf v Dubnici nad Váhom, kde uzatvoria okruh o dĺžke približne 1,1 kilometra.

Polícia v tejto súvislosti žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, ako aj návštevníkov športového podujatia o rešpektovanie pokynov usporiadateľov, polície a predovšetkým zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť.