Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Regióny

Diaľnicu D1 večer uzavrú, dopravné obmedzenie potrvá aj počas víkendu

Ilustračná snímka. Foto: TASR Michal Svítok

Polícia upozorňuje vodičov, ktorí plánujú jazdu týmto úsekom, aby vyrazili s dostatočnou časovou rezervou.

Bratislava 26. júla (TASR) - Diaľnicu D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy v piatok o 22.00 h úplne uzavrú. Dopravné obmedzenie potrvá do soboty (27. 7.) do 12.00 h. Avizovala to bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

"Počas úplnej uzávery diaľnice D1 bude obchádzková trasa vedená cez výjazd na Senec a následne po ceste č. II/503 - Senec - cestu č. I/61 - Veľký Biel - Bernolákovo - Bratislava," spresnila polícia. Zároveň doplnila, že po úplnej uzávere diaľnice bude nasledovať spustenie minimálne jedného jazdného pruhu v smere do Bratislavy. Čiastočná uzávera sa podľa jej slov skončí najneskôr v nedeľu (28. 7.) o 20.00 h.

Polícia upozorňuje vodičov, ktorí plánujú jazdu týmto úsekom, aby vyrazili s dostatočnou časovou rezervou. "Zároveň im pripomíname, aby boli trpezliví, opatrní a zvýšili svoju pozornosť počas prejazdu uvedeným úsekom. V prípade zdržania sa v kolónach odporúčame účastníkom cestnej premávky, aby mali so sebou dostatočné množstvo tekutín," dodala.