Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 14. september 2024Meniny má Ľudomil
< sekcia Regióny

Do strany SaS vstúpil podpredseda trnavského kraja Patrik Voltmann

Na snímke zľava predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Branislav Gröhling, podpredseda strany SaS Marián Viskupič, podpredsedkyňa strany SaS Jana Bittó Cigániková, podpredseda strany SaS Juraj Droba, podpredsedkyňa strany SaS Mária Kolíková počas tlačovej konferencie strany k predstaveniu nových podpredsedov vo štvrtok 11. apríla 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Šéf SaS považuje regióny za priestor, ktorý môže meniť Slovensko na lokálnej úrovni a ktorý dáva priestor vyrásť novým celoslovenským politikom.

Bratislava 28. augusta (TASR) - Do strany Sloboda a Solidarita (SaS) vstúpil podpredseda Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) Patrik Voltmann. Ide o ďalší krok strany v rámci rozširovania regionálnych štruktúr. TASR o tom informoval hovorca SaS Ondrej Šprlák.

"SaS je strana otvorená regiónom aj novým tváram. Naše rady posilňujú aktívni ľudia v regiónoch, komunálni politici či sympatizanti, ktorí zdieľajú naše pravicové hodnoty a chcú spoločne vytvoriť protiváhu populistickej politike vlády Roberta Fica. Takouto osobnosťou je aj vicežupan TTSK Patrik Voltmann, ktorý je známy a skúsený človek z regionálnej politiky," uviedol predseda SaS Branislav Gröhling.

Šéf SaS považuje regióny za priestor, ktorý môže meniť Slovensko na lokálnej úrovni a ktorý dáva priestor vyrásť novým celoslovenským politikom.