Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 27. jún 2024Meniny má Ladislav a Ladislava
< sekcia Regióny

Doprava v hlavnom meste i smerom do Bratislavy sa mierne spomaľuje

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Nehodu dokumentujú na desiatom kilometri diaľnice D1 smerom na Prístavný most, kde sa v ľavom jazdnom pruhu zrazilo osobné auto s motocyklom.

Bratislava 19. júna (TASR) - Doprava v hlavnom meste i smerom do Bratislavy sa v stredu ráno na niektorých miestach spomaľuje. Dôvodom sú kolóny i nehody. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Nehodu dokumentujú na desiatom kilometri diaľnice D1 smerom na Prístavný most, kde sa v ľavom jazdnom pruhu zrazilo osobné auto s motocyklom. Premávka sa pre nehodu spomaľuje aj na križovatke ulíc Československých tankistov a Záhorská v Záhorskej Bystrici.

Pozor si treba dávať aj na križovatke Mlynské Luhy a Gagarinova v Bratislave, kde musia vodiči obchádzať stavebné stroje.

Zdržaniam sa vodiči nevyhnú ani cestou do hlavného mesta. Približne 15 minút si postoja na vjazde do Bratislavy po diaľnici D2 smerom z Malaciek, desať minút na vjazde do Bratislavy po starej Seneckej ceste smerom z Bernolákova.

So zvýšenou opatrnosťou treba jazdiť aj na D2 za Lozornom smerom do Bratislavy, medzi 43. a 44. kilometrom sú v ľavom jazdnom pruhu popadané bandasky. Vodiči by si mali dávať pozor na dobrzďovanie do kolóny.