Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Dopravu na festival Lovestream zabezpečí iný dopravca, nie DPB

Na snímke návštevníci počas hudobného festivalu Lovestream 19. augusta 2023 na letisku v bratislavských Vajnoroch. Foto: TASR Pavol Zachar

Pre informácie o zabezpečení verejnej a kyvadlovej dopravy odporúča preto mestský dopravca návštevníkom sledovať webové stránky festivalu.

Bratislava 13. augusta (TASR) - Dopravný podnik Bratislava (DPB) nebude zabezpečovať verejnú a kyvadlovú dopravu na blížiaci sa hudobný festival Lovestream (16. - 18. 8.), ktorý bude na vajnorskom letisku. Zabezpečovať ju budú iní dopravcovia. TASR o tom informoval hovorca DPB Jozef Vozár.

"Mestská hromadná doprava bude aj počas festivalu jazdiť v štandardnom režime podľa cestovných poriadkov platných pre jednotlivé linky," skonštatoval Vozár s tým, že v prípade neprejazdnosti ciest v okolí festivalového areálu môže dôjsť k operatívnym zmenám liniek MHD.

Pre informácie o zabezpečení verejnej a kyvadlovej dopravy odporúča preto mestský dopravca návštevníkom sledovať webové stránky festivalu. Podľa zverejnených informácií má autobusovú dopravu zabezpečovať spoločnosť Slovak Lines. Autobusy budú vyrážať na festival každý deň v troch rôznych časoch z Autobusovej stanice Nivy a v noci späť. Je však potrebné zakúpiť si cestovný lístok, a to online, v aplikácii dopravcu či priamo u vodiča. Cestovný lístok je však viazaný na konkrétny čas a dátum.