Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Regióny

Dubnická radnica opraví tri športoviská a postaví workoutové ihrisko

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Priaznivci workoutu sa môžu tešiť na úplne nové športovisko na Partizánskej ulici, v rámci projektu budú workoutové prvky zakomponované aj do ihriska na sídlisku Centrum II.

Dubnica nad Váhom 5. júna (TASR) - V Dubnici nad Váhom zrekonštruujú tri športoviská vrátane dvoch detských ihrísk a postavia nové workoutové ihrisko. Investícia mesta v hodnote približne 1,3 milióna eur patrí aktuálne medzi najvyššie. Informoval o tom hovorca mesta Ľubomír Bobák.

Práce podľa neho odštartovali rozsiahlou obnovou športového areálu na sídlisku Centrum II. Rekonštrukciou prejdú aj vnútrobloky na sídlisku Pod hájom a na Kollárovej ulici, kde sa hokejbalové ihrisko dočká mantinelov a nového povrchu. Priaznivci workoutu sa môžu tešiť na úplne nové športovisko na Partizánskej ulici, v rámci projektu budú workoutové prvky zakomponované aj do ihriska na sídlisku Centrum II.

"Našou prioritou je okrem postupného znižovania modernizačného dlhu v meste aj vytvárať podmienky pre spokojný život všetkých obyvateľov. Do toho spadá aj rekonštrukcia športovej infraštruktúry a jej rozširovanie," povedal primátor mesta Dubnica nad Váhom Peter Wolf.

Športoviská budú v Dubnici rekonštruovať postupne asi šesť mesiacov, ich súčasťou bude nové verejné osvetlenie, mobiliár, stojany na bicykle a ďalšie prvky.