Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 19. október 2024Meniny má Kristián
< sekcia Regióny

Futbalové derby prinesie v Trnave uzáveru časti Kollárovej ulice

Na snímke fanúšikovia Spartaka počas zápasu 6. kola nadstavbovej časti Niké ligy skupiny o titul FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava v nedeľu 21. apríla 2024 v Trnave. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Uzávera sa bude týkať úseku od svetelnej križovatky Ulíc Kollárova - Hospodárska - Dohnányho po križovatku na Kollárovej v časti vjazdu do podzemných garáží nákupného centra.

Trnava 17. októbra (TASR) - Futbalové derby medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava si vyžiada v sobotu (19. 10.) v Trnave dopravnú uzáveru časti Kollárovej ulice. Mesto Trnava o tom informovalo na svojom webe.

"Uzávera sa bude týkať úseku od svetelnej križovatky Ulíc Kollárova - Hospodárska - Dohnányho po križovatku na Kollárovej v časti vjazdu do podzemných garáží nákupného centra," priblížilo mesto. Predpokladaný čas uzávery je v sobotu od 16.00 do 21.30 h. "Doba uzatvorenia Kollárovej ulice sa môže operatívne meniť vzhľadom na vývoj bezpečnostnej situácie," spresnilo mesto.

Pre obyvateľov Ulice Ľudmily Podjavorinskej bude vjazd možný cez Kollárovu ulicu (od svetelnej križovatky Hlboká - Kollárova) s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome číslo štyri na Sladovníckej ulici (pri betónových kvetináčoch). "Pre ostatných obyvateľov dotknutých uzavretím Kollárovej ulice bude vjazd, resp. vstup umožnený podľa pokynov polície," dodalo mesto.