Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 23. september 2024Meniny má Zdenka
< sekcia Regióny

HĽADAJÚ SA SVEDKOVIA NEHODY: Došlo k nej pri obci Dulová Ves

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Svedkovia môžu informácie oznámiť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Prešov 23. septembra (TASR) - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo 14. augusta medzi 15.30 h a 16.00 h v smere od obce Dulová Ves - časť Vlčie doly na mesto Prešov. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako povedala, doposiaľ neznámy vodič na osobnom vozidle počas predbiehania vytlačil 71-ročného cyklistu z cesty priamo do priekopy. "Cyklista jazdil pri pravom okraji cesty. K stretu neznámeho osobného motorového vozidla s bicyklom nedošlo. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam cyklistu, ktoré si vyžiadajú dobu liečby štyri až šesť týždňov," uviedla Ligdayová.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove v danej veci podľa Ligdayovej vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s trestným činom neposkytnutia pomoci.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia všetkých okolností nehody polícia žiada prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody, prípadne videozáznam, alebo sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste, aby sa prihlásili na čísle 158 alebo na najbližšom útvare Policajného zboru. Svedkovia môžu informácie oznámiť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.