Návštevníci budú môcť podľa riaditeľa ochutnať okrem iného francúzske palacinky, dezerty, horúcu čokoládu, slovenské či španielske špeciality.
Autor TASR
Piešťany 27. novembra (TASR) - Inšpirácie na štedrovečerný stôl, možnosť zastaviť sa v predvianočnom zhone a vnímať sviatočnú atmosféru ponúkne aj tento rok Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera v Piešťanoch na svojich Gastro Vianociach. Prehliadka zručnosti študentov je každoročne zároveň aj dňom otvorených dverí (DOD) školy, informoval jej riaditeľ Ladislav Blaškovič.
"Pre našich študentov je to vždy neopakovateľná príležitosť prezentovať verejnosti svoje odborné zručnosti a vedomosti, ponúknuť všetkým pestrý výber jedál a nápojov v gastronomických strediskách," uviedol. Podujatie bude 5. a 6. decembra. Návštevníci budú môcť podľa riaditeľa ochutnať okrem iného francúzske palacinky, dezerty, horúcu čokoládu, slovenské či španielske špeciality. "Je to miesto stretnutí, škola sa teší na svojich absolventov, priateľov školy, na stretnutia s rodičmi a budúcimi žiakmi. Príprava podujatia je niekoľkomesačná a naši študenti k nej pristupujú veľmi zodpovedne," doplnil Blaškovič.
"Pre našich študentov je to vždy neopakovateľná príležitosť prezentovať verejnosti svoje odborné zručnosti a vedomosti, ponúknuť všetkým pestrý výber jedál a nápojov v gastronomických strediskách," uviedol. Podujatie bude 5. a 6. decembra. Návštevníci budú môcť podľa riaditeľa ochutnať okrem iného francúzske palacinky, dezerty, horúcu čokoládu, slovenské či španielske špeciality. "Je to miesto stretnutí, škola sa teší na svojich absolventov, priateľov školy, na stretnutia s rodičmi a budúcimi žiakmi. Príprava podujatia je niekoľkomesačná a naši študenti k nej pristupujú veľmi zodpovedne," doplnil Blaškovič.