Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

HROMADNÁ ZRÁŽKA: V Nižnej Šebastovej sa zrazili dve autá a autobus

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Operačný dôstojník KR HaZZ pre TASR doplnil, že nehoda sa stala na štátnej ceste I/18 na križovatke ulíc Herlianska a Vranovská.

Nižná Šebastová 18. augusta (TASR) - Pri sobotňajšej (17.8.) zrážke dvoch áut a linkového trolejbusu sa v Nižnej Šebastovej, okres Prešov, zranili štyria ľudia. Z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) informovali, že nehoda sa stala krátko pred 21.00 h.

Operačný dôstojník KR HaZZ pre TASR doplnil, že nehoda sa stala na štátnej ceste I/18 na križovatke ulíc Herlianska a Vranovská.

"Na mieste zasahovali piati príslušníci s dvoma kusmi techniky. Zraneným poskytli prvú predlekársku pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel záchrannej zdravotnej služby, ktorá ich previezla na ďalšie ošetrenie do najbližších zdravotníckych zariadení. Následne zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín," uviedol.


Vedúci oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Štefan Pecuch pre TASR spresnil, že všetci štyria účastníci dopravnej nehody utrpeli ľahké zranenia. Dychové skúšky u vodičov vozidiel boli negatívne. "Okolnosti a príčiny vzniku nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom objasňovania," dodal.