Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 27. september 2024Meniny má Cyprián
< sekcia Regióny

Jarmok v Starej Ľubovni si vyžiada dopravné obmedzenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Počas trvania 31. ročníka Ľubovnianskeho jarmoku bude zmenená aj trasa spojov mestskej autobusovej dopravy.

Stará Ľubovňa 25. septembra (TASR) - V Starej Ľubovni sa už onedlho začne tradičný jarmok, v meste preto treba rátať s dopravnými obmedzeniami. Mesto na webovej stránke informovalo, že od štvrtka (26. 9.) budú uzavreté niektoré mestské komunikácie a tiež polovica Námestia sv. Mikuláša.

Uzávera bude platiť na časti Levočskej ulice po križovatku s Ulicou 1. mája, ďalej na uliciach l. mája, 17. novembra, na Námestí generála Štefánika a časti Okružnej ulice v úseku po križovatku s Tatranskou ulicou. Obmedzenie začne platiť o 5.00 h a potrvá až do nedele (29. 9.) do 22.00 h. "Obchádzka bude vedená po cestách III/3120 na Prešovskej ulici, III/3146 na Levočskej ulici a po miestnych komunikáciách na uliciach Obrancov mieru, Budovateľská a Vansová," uviedlo mesto.

Počas trvania 31. ročníka Ľubovnianskeho jarmoku bude zmenená aj trasa spojov mestskej autobusovej dopravy. Je tak potrebné rátať s dočasným zrušením zastávok pri obchodnom dome Vábec a dvoch pri Okresnom úrade. Obchádzková trasa povedie v smere na sídlisko Západ po Budovateľskej a časti Bernolákovej ulice s napojením na Okružnú ulicu. "V opačnom smere bude obchádzka odbočením z Okružnej ulice po Ulici obrancov mieru s napojením na Levočskú ulicu, kde budú aj náhradné nástupné a výstupné zastávky," dodáva samospráva s tým, že organizácia dopravy počas jarmoku bude v rovnakom formáte ako minulý rok.