Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 12. september 2024Meniny má Mária
< sekcia Regióny

Kradol v nemocničnom parku: Trebišovčana už obvinili

Putá, ilustračné foto 21.05.2024. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Obvinený podľa polície odzadu udrel poškodeného do oblasti zadnej časti krku a keď ten spadol, prehľadal mu vrecká nohavíc a vybral mu z nich mobilný telefón a niekoľko cigariet.

Trebišov 19. augusta (TASR) - Zo zločinu lúpeže obvinil policajný vyšetrovateľ 21-ročného Trebišovčana. Obvinený mal 10. augusta v trebišovskom nemocničnom parku v úmysle zmocniť sa cudzej veci fyzicky napadnúť 47-ročného muža. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Obvinený podľa polície odzadu udrel poškodeného do oblasti zadnej časti krku a keď ten spadol, prehľadal mu vrecká nohavíc a vybral mu z nich mobilný telefón a niekoľko cigariet. Následne z miesta ušiel. "Poškodenému tak svojím konaním spôsobil škodu vo výške viac ako 150 eur a podľa predbežnej lekárskej správy aj zranenia, ktoré si vyžiadali trvanie liečenia do sedem dní," uviedla hovorkyňa.

Trebišovskí kriminalisti podľa jej slov už o pár dní po skutku vedeli, kto sa ho dopustil, a po vykonaní potrebných procesných úkonov muža aj obvinili. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na tri až osem rokov.