Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Križovatka bratislavských ulíc Košická a Landererova je už prejazdná

Dnes v ranných hodinách došlo pri výkopových prácach v križovatke ulíc Košická / Landererova / Prístavná k poškodeniu plynového potrubia a následnému úniku plynu. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Premávku na križovatke sa podarilo sprejazdniť krátko po 11.00 h.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 7. septembra (TASR) - Križovatku bratislavských ulíc Košická a Landererova už sprejazdnili. Uzavretá bola pre poškodenie plynového potrubia a následný únik plynu. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Policajti vyzývajú vodičov, aby boli pri prejazde úsekom trpezliví.

K poškodeniu plynového potrubia došlo v sobotu ráno pri výkopových prácach v križovatke ulíc Košická, Landererova, Prístavná. "Hliadky Policajného zboru na mieste vykonali potrebné opatrenia k ochrane života a zdravia, pričom usmerňovali premávku z dôvodu čiastočného uzavretia predmetnej križovatky. Rovnako poskytovali súčinnosť pracovníkom SPP, ktorí pracovali na odstránení poruchy," priblížil Szeiff.

Premávku na križovatke sa podarilo sprejazdniť krátko po 11.00 h.

Podľa Zelenej vlny STVR sú prejazdné už všetky ulice v okolí miesta úniku plynu. Prejazdný je aj Most Apollo.

Hovorca Dopravného podniku Bratislava Jozef Vozár pre TASR uviedol, že autobusové linky mestskej hromadnej dopravy sa na svoje pôvodné trasy vrátili krátko po 11.00 h. "V súvislosti s predmetným incidentom a policajnou uzáverou sme krátko pred 9.30 h odklonili autobusy z Prístavnej ulice a následne aj z Mosta Apollo. Linka 50 premávala odklonom cez Most SNP, linky 68, 87, 88 a 90 cez Prístavný most," priblížil dopravnú situáciu po úniku plynu Vozár.