Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Regióny

Leopoldovská väznica vyhlásila tender na rekonštrukciu autoopravovne

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Anna Staníková

Lehota na predkladanie ponúk je do 6. septembra o 15.00 h.

Leopoldov 8. augusta (TASR) - Leopoldovská väznica vyhlásila verejnú súťaž na rekonštrukciu priestorov bývalej autoopravovne. Vzniknúť majú služobné byty pre zamestnancov Ústavu na výkon trestu odňatia slobody a Ústavu na výkon väzby Leopoldov či priestory pre vzdelávanie s možnosťou ubytovania. Predpokladaná hodnota zákazky je takmer 12,3 milióna eur bez DPH. Vyplýva to z informácií zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Cieľom je komplexná obnova objektov s celkovou zastavanou plochou 2482 štvorcových metrov, ktoré boli pôvodne využívané ako autoopravovňa a sociálna budova ústrednej automobilovej opravovne. "Realizáciou rekonštrukcie príde k odstráneniu časti stavby a k zmene účelu užívania stavby," uvádza sa v oznámení o vyhlásení verejnej súťaže. Lehota na predkladanie ponúk je do 6. septembra o 15.00 h.

Na prvom podlaží majú byť učebne, viacúčelová športová miestnosť a šatne. Okrem iného aj multifunkčná miestnosť pre 100 osôb, knižnica a zázemie pre lektorov či administratívnych pracovníkov. Súčasťou druhého podlažia má byť ubytovacia časť s jednoizbovými služobnými bytmi, ubytovanie pre lektorov či kuchynka. Na treťom podlaží je navrhnutých 25 ubytovacích buniek pre 100 účastníkov vzdelávania. Nachádzať sa tam má aj kuchynka, miestnosť pre upratovačku, sklad bielizne a skladové priestory.