Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Regióny

Lovestream festival oznamuje organizačné zmeny v programe

Lovestream festival, najväčšie hudobné podujatie tohto leta, sa začalo v piatok popoludní v Bratislave. Foto: TASR- Jaroslav Novák

Ako uviedla PR manažérka Erika Barkolová, počasie v sobotu skomplikovalo aj dopravu a let dídžejského dua Dimitri Vegas & Like Mike bol zrušený.

Bratislava 18. augusta (TASR) - Vzhľadom na varovanie prvého stupňa pre búrky a bleskovú aktivitu sa krízový štáb festivalu Lovestream v sobotu (17. 8.) večer rozhodol dočasne prerušiť program festivalu. TASR o tom informovala PR manažérka Erika Barkolová.

Podľa nej bolo potrebné zabezpečiť stavby a udržať ľudí v bezpečnej vzdialenosti od potenciálne nebezpečných objektov. Zároveň zastavili všetky sprievodné akcie na festivale a návštevníkom umožnili odísť z areálu do svojich áut. Po zvážení všetkých rizík sa približne po hodine pokračovalo v programe.

Ako uviedla, počasie v sobotu skomplikovalo aj dopravu a let dídžejského dua Dimitri Vegas & Like Mike bol zrušený. "Vzhľadom na to, že umelci chcú vystúpiť pred slovenským publikom na Lovestream festivale, po vzájomnej komunikácii s manažmentom DJ Tiësta sme sa rozhodli, že Dimitri Vegas & Like Mike vystúpia v nedeľu pred DJ Tiëstom o 20.30 h," doplnila Barkolová s tým, že jednodňové lístky zo soboty platia aj v nedeľu.