Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Regióny

Na moste pri hypermarkete v B. Bystrici musia vodiči rátať so zdržaním

Na snímke most pre hypermarkete v B. Bystrici. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Polícia úsek monitoruje a podľa vývoja dopravnej situácie sú hliadky dopravnej polície pripravené zabezpečiť plynulosť premávky riadením križovatky.

Banská Bystrica 26. septembra (TASR) - Po demolácii mosta nad rýchlostnou cestou R1 v banskobystrickej časti Kremnička sa zvýšila frekvencia využívania blízkeho mosta pri hypermarkete v Radvani. Vodiči by mali najmä v čase rannej a popoludňajšej dopravnej špičky počítať so zdržaním. Upozornila na to vo štvrtok na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia.

"Polícia úsek monitoruje a podľa vývoja dopravnej situácie sú hliadky dopravnej polície pripravené zabezpečiť plynulosť premávky riadením križovatky. V úseku bude tiež rozmiestnené prenosné dopravné značenie a pripravené sú aj ďalšie opatrenia na zvýšenie plynulosti dopravy," informovala polícia, ktorá žiada motoristov, aby v úseku zvýšili pozornosť a boli k sebe ohľaduplní.

Takmer 50-ročný most v Kremničke bol v havarijnom stave. Samospráva ho náhle uzavrela 19. septembra a nechala uplynulý víkend (21. a 22. 9.) zbúrať.