Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Regióny

Na R2 pri R. Sobote platia pre rekonštrukciu cesty dopravné obmedzenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Polícia vyzýva motoristov na trpezlivosť a ohľaduplnosť voči pracovníkom na stavbe a ostatným účastníkom cestnej premávky.

Rimavská Sobota 6. augusta (TASR) - Na rýchlostnej ceste R2 medzi Rimavskou Sobotou a Lučencom sa v utorok začali práce na oprave vozovky. Pre rekonštrukciu platia v úseku dopravné obmedzenia i čiastočná uzávera rýchlostnej cesty. TASR o tom informovala Zuzana Hrabovská z odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

Oprava vozovky sa týka úseku ľavého jazdného pruhu R2 v úseku od 301,5 kilometra po 303,5 kilometra v smere z Rimavskej Soboty do Lučenca. Práce odštartovali v utorok ráno a trvať by mali päť dní. "Počas celého obdobia rekonštrukcie bude pracovisko zabezpečené dočasným dopravným značením. Prosíme vodičov o zvýšenú opatrnosť a dodržiavanie dočasného dopravného značenia," uviedla Hrabovská.

Polícia vyzýva motoristov na trpezlivosť a ohľaduplnosť voči pracovníkom na stavbe a ostatným účastníkom cestnej premávky. "Rešpektujte dočasné obmedzenia, akceptujte a dodržujte pravidlá cestnej premávky, aby počas stavebných prác na tejto časti cestnej komunikácie nedošlo k zbytočným zdržaniam," dodala Hrabovská.