Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 28. október 2024Meniny má Dobromila
< sekcia Regióny

Vodiči pozor:Od utorka platí obmedzenie v Trenčianskom sídlisku Noviny

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Zóna 30 začala platiť od utorka ihneď po dokončení vodorovného značenia, ktoré doplnia i zvislé dopravné značky, doplnila hovorkyňa.

Trenčín 22. októbra (TASR) - Trenčianske sídlisko Noviny je od utorka súčasťou zóny s maximálnou rýchlosťou obmedzenou na 30 kilometrov za hodinu. Informovala o tom trenčianska hovorkyňa Erika Ságová.

"Dopoludnia sa dopravne značila zóna 30 na sídlisku Noviny. Cieľom je upokojiť dopravu a sprehľadniť situáciu v dopravnom značení. Zóna 30 začala platiť od utorka ihneď po dokončení vodorovného značenia, ktoré doplnia i zvislé dopravné značky," doplnila hovorkyňa.

Do zóny 30 sú na sídlisku Noviny zaradené ulice Karpatská, Stromová, Riznerova, Puškinova, Nové Prúdy, Úzka, Javorinská, Jána Zemana, Palárikova, Rybárska, Bottova. Ulice Legionárska a Biskupická nie sú v správe mesta Trenčín, tie v zóne nebudú.

Na vjazd do zóny 30 alebo výjazd z nej upozornia vodičov dopravné značky s označením zóna 30. Prednosť jazdy v križovatkách bude upravená zvislými dopravnými značkami, pretože tu nebude platiť prednosť sprava.