Súčasťou výstavy je aj odborný sprievodný program, ktorému dominujú súťaže - Šampión výstavy Vinum Laugaricio v sekcii vína pod vedením uznávaného odborníka profesora Fedora Malíka.
Autor TASR
Trenčín 1. decembra (TASR) – Viac ako 500 vzoriek vína a 200 vzoriek destilátov predstavia v piatok a v sobotu (2. 12.) slovenskí a zahraniční vinári a výrobcovia ovocných destilátov na 13. ročníku medzinárodnej výstavy vín, vody a destilátov Vinum Laugaricio na trenčianskom výstavisku Expo Center.
Podľa manažérky marketingu spoločnosti Expo Center Romany Paur je neodmysliteľnou súčasťou výstavy Vinum Laugaricio odborný sprievodný program, ktorému dominujú súťaže - Šampión výstavy Vinum Laugaricio v sekcii vína pod vedením uznávaného odborníka profesora Fedora Malíka a národnej súťaže ovocných a obilných destilátov Spiritus Slovakia, ktorá sa uskutočnila v spolupráci so Slovenským Rádom rytierov destilátov.
„Návštevníci budú mať možnosť počas dvojdňovej výstavy degustovať súťažné vzorky vína a destilátov vo verejnom degustačnom stánku, ako aj vzorky vystavovateľov. Vystavovatelia a predajcovia vína, destilátov, ale aj syrov, talianskych delikates, kávy i čokolády sú zárukou širokej ponuky pre návštevníkov,“ uviedla Paur.
Na výstave podľa nej nebude chýbať ani gastro zóna obohatená zážitkovou gastronómiu, svoje kuchárske umenie predstaví šéfkuchár reštaurácie Diva Restaurant pri Synagóge Michal Škorec, ktorý sa umiestnil v dvadsiatke najlepších šéfkuchárov na Slovensku pre rok 2016 podľa týždenníka TREND. Výsledky degustačných súťaží vyhlásia v piatok popoludní počas slávnostného otvorenia výstavy.
Podľa manažérky marketingu spoločnosti Expo Center Romany Paur je neodmysliteľnou súčasťou výstavy Vinum Laugaricio odborný sprievodný program, ktorému dominujú súťaže - Šampión výstavy Vinum Laugaricio v sekcii vína pod vedením uznávaného odborníka profesora Fedora Malíka a národnej súťaže ovocných a obilných destilátov Spiritus Slovakia, ktorá sa uskutočnila v spolupráci so Slovenským Rádom rytierov destilátov.
„Návštevníci budú mať možnosť počas dvojdňovej výstavy degustovať súťažné vzorky vína a destilátov vo verejnom degustačnom stánku, ako aj vzorky vystavovateľov. Vystavovatelia a predajcovia vína, destilátov, ale aj syrov, talianskych delikates, kávy i čokolády sú zárukou širokej ponuky pre návštevníkov,“ uviedla Paur.
Na výstave podľa nej nebude chýbať ani gastro zóna obohatená zážitkovou gastronómiu, svoje kuchárske umenie predstaví šéfkuchár reštaurácie Diva Restaurant pri Synagóge Michal Škorec, ktorý sa umiestnil v dvadsiatke najlepších šéfkuchárov na Slovensku pre rok 2016 podľa týždenníka TREND. Výsledky degustačných súťaží vyhlásia v piatok popoludní počas slávnostného otvorenia výstavy.