Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 14. október 2024Meniny má Boris
< sekcia Regióny

NAFÚKALA TAKMER 4 PROMILE: Žena mala spôsobiť i nehodu

Policajná snímka. Foto: TASR/AP

Vodička mala prejsť do protismeru, zraziť sa s protiidúcim autom a zaparkovať na blízkom parkovisku.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Senica 14. októbra (TASR) - Policajti boli v piatok (11. 10.) podvečer privolaní v Holíči v okrese Skalica k dopravnej nehode. Spôsobiť ju mala 49-ročná vodička. Nafúkala 3,58 promile alkoholu. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Vodička mala prejsť do protismeru, zraziť sa s protiidúcim autom a zaparkovať na blízkom parkovisku. "Policajti po príchode na miesto vykonali s oboma vodičmi dychové skúšky. Pri nich zistili, že vodička šoférovala s 3,58 promile alkoholu v dychu," priblížila polícia.



Policajti v Trnavskom kraji odhalili počas uplynulého víkendu aj ďalších opitých vodičov. V Orechovej Potôni v okrese Dunajská Streda nafúkal 37-ročný vodič 1,48 promile. Alkohol v dychu zistili aj 46-ročnému mužovi v Chtelnici v okrese Piešťany, mal 1,54 promile. V Hlohovci nafúkal 35-ročný vodič 1,67 promile.

Šoférov obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo im môže hroziť až ročné väzenie. Dychovej skúške na alkohol bol podrobený aj 57-ročný chodec vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda, ktorý mal vojsť do jazdnej dráhy motocyklistovi. Nafúkal 1,13 promile.