Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 27. jún 2024Meniny má Ladislav a Ladislava
< sekcia Regióny

Polievacie auto zrazilo na križovatke cyklistu, polícia hľadá svedkov

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Prípadní svedkovia udalosti môžu využiť aj telefonický kontakt 158, prípadne poslať správu na facebookovskom profile Polícia SR - Bratislavský kraj.

Bratislava 20. júna (TASR) - Bratislavskí policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri objasnení dopravnej nehody cyklistu a polievacieho auta, ktorá sa stala v streda (19. 6.) v Podunajských Biskupiciach na križovatke ulíc Korytnícka - Učiteľská - Podunajská - Linzbothova.

"Žiadame svedkov, ktorí videli priebeh tejto dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Bratislava na Osvetovej ulici alebo na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Prípadní svedkovia udalosti môžu využiť aj telefonický kontakt 158, prípadne poslať správu na facebookovskom profile Polícia SR - Bratislavský kraj.



Nákladné auto zrazilo na križovatke cyklistu, zraneniam podľahol



V bratislavských Podunajských Biskupiciach došlo v stredu (19. 6.) podvečer k nehode cyklistu a nákladného auta. Cyklista následkom zranení podľahol. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti s tým, že začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

"Podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke motorového vozidla s cyklistom, ktorý mal na bicykli spolujazdca, došlo na križovatke ulíc Korytnická - Učiteľská - Podzáhradná počas toho, ako vodič motorového vozidla odbáčal smerom doprava," priblížili policajti.

Cyklistu aj jeho spolujazdca previezli do bratislavských nemocníc. Dychová skúška u vodiča nákladného vozidla značky Man mala negatívny výsledok. Dopravná nehoda je podľa policajtov v štádiu šetrenia.