Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE HO? Pátrajú po W. Funkovi z Nemecka

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 72 – ročnom WILLIM FUNKOVI trvale bytom Nemecko Foto: Polícia

Nezvestný je vysoký 165 až 170 centimetrov, má strednú postavu, je takmer plešatý, má však pár šedivých vlasov.

Bratislava 17. septembra (TASR) - Bratislavskí policajti pátrajú po nezvestnom 72-ročnom Willim Funkovi, ktorý má trvalý pobyt v Nemecku. Muža naposledy videli v pondelok (16. 9.) okolo 16.00 h na Hrebendovej ulici v Bratislave, kde bol spolu s manželkou. Odtiaľ odišiel a doposiaľ o sebe nepodal žiadne správy. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Nezvestný je vysoký 165 až 170 centimetrov, má strednú postavu, je takmer plešatý, má však pár šedivých vlasov. Hovorí nemecky a rusky. Jeho zdanlivý vek je podľa polície 70 rokov. Oblečené mal bledé nohavice, tmavočervenú bundu s čiernymi prvkami na vrchu.

Polícia žiada verejnosť o pomoc. "Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na fotografii nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na profile polície," uviedla Šimková.