Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 17. september 2024Meniny má Olympia
< sekcia Regióny

Okres Komárno ponúka návštevníkom kúpalísk 15 bazénov

Termálne kúpalisko v obci Santovka. Foto: TASR- Henrich Mišovič

Vyhovujúcu kvalitu vody potvrdili regionálni hygienici aj na prírodných vodných plochách Apáli - mŕtve rameno Váhu v Komárne .

Komárno 21. augusta (TASR) - Celkovo 15 bazénov môžu aktuálne využívať návštevníci kúpalísk v okrese Komárno. Podľa informácie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Komárne sú všetky schválené zariadenia kúpalísk prevádzkované. Štátny zdravotný dozor bol počas uplynulého týždňa vykonaný na Termálnom kúpalisku v Nesvadoch, spojený bol s odberom vzoriek z prevádzkovaných bazénov. Nedostatky evidované neboli, potvrdil RÚVZ.

V okrese Komárno majú návštevníci k dispozícii šesť bazénov v letnom športovo-rekreačnom areáli s bazénmi a toboganovým svetom v Patinciach, šesť bazénov v sezónnej časti na termálnom kúpalisku Komárno, jeden bazén v sezónnej časti na termálnom kúpalisku Nesvady a dva bazény vo wellness centre Patince v sezónnej časti.

Vyhovujúcu kvalitu vody potvrdili regionálni hygienici aj na prírodných vodných plochách Apáli - mŕtve rameno Váhu v Komárne a v štrkoviskovom jazere Kava v Komárne.