Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 17. september 2024Meniny má Olympia
< sekcia Regióny

Opitá vodička pri parkovaní poškodila ďalšie autá

Poškodené auto. Foto: Facebook Polície SR - Bratislavský kraj

Seneckých dopravných policajtov vyslali v utorok krátko po 20.00 h do obce Dunajská Lužná, kde na parkovisku pred futbalovým štadiónom došlo k dopravnej nehode vodičky vozidla Volvo.

Bratislava 14. augusta (TASR) - Vodička v Dunajskej Lužnej v utorok (13. 8.) pri parkovaní narazila do už zaparkovaného auta, ktoré poškodilo ďalšie vozidlo. Žena nafúkala viac ako dve promile. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Seneckých dopravných policajtov vyslali v utorok krátko po 20.00 h do obce Dunajská Lužná, kde na parkovisku pred futbalovým štadiónom došlo k dopravnej nehode vodičky vozidla Volvo. "Podľa doterajších informácií žena počas toho, ako chcela zaparkovať, narazila prednou časťou vozidla do tam zaparkovaného vozidla značky Renault, ktoré bolo v dôsledku nárazu odrazené do za ním stojaceho vozidla značky Audi," priblížil Szeiff.

Polícia 39-ročnú ženu na mieste obmedzila na osobnej slobode a eskortovala ju na príslušné policajné oddelenie. "Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súvislosti s týmto prípadom aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci," povedal Szeiff. Policajti opätovne pripomínajú, že alkohol za volant nepatrí.