Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Opitý nabúral do iného auta: Polícia obvinila vodiča nákladného auta

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Krajská policajná hovorkyňa uviedla, že 57-ročný muž z Vranova nad Topľou jazdil pod vplyvom alkoholu v rámci výkonu svojho zamestnania.

Levoča 21. júna (TASR) - Polícia obvinila vodiča nákladného auta, ktorý pri vychádzaní z diaľničného odpočívadla Levoča narazil do iného vozidla. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že nehoda sa stala ešte v utorok (18. 6.) vo večerných hodinách.

Lidayová uviedla, že 57-ročný muž z Vranova nad Topľou jazdil pod vplyvom alkoholu v rámci výkonu svojho zamestnania. "S nákladným motorovým vozidlom a s prípojným vozidlom pri vychádzaní z odpočívadla narazil do zaparkovaného nákladného auta. Po príchode policajnej hliadky na miesto dopravnej nehody bol podrobený dychovej skúške, výsledok presiahol 1,3 promile," uviedla Ligdayová s tým, že pri náraze spôsobil škodu na druhom vozidle vo výške 5000 eur.

Nezodpovednému šoférovi na mieste zadržali vodičský preukaz a vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade ho obvinil z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.