Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

PO HÁDKE HO NAPADOL A VÁŽNE ZRANIL: Polícia 28-ročného muža obvinila

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Policajti 28-ročného muža v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ho do cely policajného zaistenia.

Bánovce nad Bebravou 2. septembra (TASR) - Bánovský policajný vyšetrovateľ obvinil 28-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu. V Bánovciach nad Bebravou po hádke napadol 54-ročného muža a spôsobil mu vážne zranenia. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

"Obvinený napadol muža na jednosmernej cestnej komunikácii po predchádzajúcej slovnej hádke, ktorá vznikla ako dôsledok krízovej situácie v cestnej premávke," uviedli policajti.

Muž podľa nich doposiaľ nezisteným spôsobom a predmetom udrel poškodeného do zadnej časti hlavy a spôsobil mu tak sečnú ranu o dĺžke osem centimetrov. "Obvinený sa pokúsil spôsobiť poškodenému ťažkú ujmu na zdraví tým, že útočil na životne dôležitý orgán. Zranenia si vyžiadali jeho ošetrenie v nemocnici," ozrejmila polícia.

Policajti 28-ročného muža v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ z Bánoviec nad Bebravou odovzdal spisový materiál prokurátorovi a zároveň spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného.