Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Nehoda v Martine: Motorkár skončil v nemocnici po kolízii s návesom

Snímka z miesta dopravnej nehody. Foto: FB Polícia SR - Žilinský kraj

Motocyklista smerujúci z Vrútok pred križovatkou so Záturčianskou ulicou z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil ľavú zadnú časť návesu nákladného vozidla.

Martin 4. septembra (TASR) - Pri stredajšej popoludňajšej nehode na ceste I/65D v Martine sa zranil 33-ročný motocyklista. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Motocyklista smerujúci z Vrútok pred križovatkou so Záturčianskou ulicou z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil ľavú zadnú časť návesu nákladného vozidla. "Následkom toho došlo k jeho pádu a následnému nárazu do osobného motorového vozidla. Vodič motocykla utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice, kde bude vykonaný odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholických nápojov alebo iných návykových látok," uviedla Šefčíková.

Vodiči motorových vozidiel sa na mieste podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. "Bližšie okolnosti, ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala policajná hovorkyňa.