Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Regióny

Po vražde v L. Mikuláši budú na radnici riešiť zvýšenie bezpečnosti

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Konflikt v jednom z podnikov v Liptovskom Mikuláši sa v nedeľu v skorých ranných hodinách skončil smrťou 24-ročného muža.

Liptovský Mikuláš 18. augusta (TASR) - Po nedeľňajšej vražde v podniku v Liptovskom Mikuláši budú na radnici viesť diskusiu, ako viac zvýšiť bezpečnosť obyvateľov aj turistov. Na sociálnej sieti to oznámil liptovskomikulášsky primátor Ján Blcháč.

Útok nožom, po ktorom zomrel 24-ročný muž, Blcháč odsúdil. "Odsudzujem tento čin a celkovo prejavy násilia, akých sme svedkami v súčasnosti. Je medzi nami príliš veľa zloby a nenávisti. Upokojenie a vzájomné pochopenie druhých je jedinou cestou k mieru," zhodnotil.

Polícia musí podľa primátora čin riadne vyšetriť a súdy vinníka odsúdiť. "Naše mesto má byť mestom športu, prírody, dobrého života a radosti. Nedokážem pochopiť takéto činy," dodal.

Konflikt v jednom z podnikov v Liptovskom Mikuláši sa v nedeľu v skorých ranných hodinách skončil smrťou 24-ročného muža. Po vzájomnom konflikte ho pobodal 17-ročný mladík z Portugalska. Zasadil mu najmenej päť rán nožom a spôsobil mu tak zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahol. Podozrivého policajti zadržali a eskortovali na útvar. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre zločin vraždy.