Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 12. september 2024Meniny má Mária
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA NA ŽELEZNICI: Pri Bytči zrazil rýchlik človeka

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk

Hovorkyňa operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Petra Klimešová pre TASR uviedla, že udalosť mala tragické následky.

Bytča 22. augusta (TASR) - Po zrážke rýchlika R 704 s osobou neoprávnene sa pohybujúcou v koľajisku je od 10.00 h prerušená železničná doprava na úseku Bytča - Považská Bystrica. Upozorňuje na to Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK).

Podľa informácií z operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Žiline na mieste udalosti v obci Predmier zasahuje šesť hasičov s tromi kusmi techniky.

Železničná doprava pri Bytči je po zrážke vlaku s človekom obnovená


Železničná doprava pri Bytči bola vo štvrtok predpoludním prerušená na necelú hodinu. Dôvodom bola zrážka rýchlika R 704 smerujúceho do Bratislavy s osobou neoprávnene sa pohybujúcou v koľajisku. Ako upozornila Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na sociálnej sieti, osobná doprava v úseku Bytča - Považská Bystrica bola obnovená o 10.50 h.

Hovorkyňa operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Petra Klimešová pre TASR uviedla, že udalosť mala tragické následky. "OS ZZS vyslalo k stretu vlaku s človekom ambulanciu Rendez-vous a rýchlej zdravotnej pomoci. Sedemdesiatdvaročný muž však utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," priblížila Klimešová.