Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 25. október 2024Meniny má Aurel
< sekcia Regióny

PYROTECHNICI V AKCII: Pred potravinami našli podozrivý kufrík

Policajná snímka. Foto: Facebook Polície SR - Bratislavský kraj

Muž mal oblečenú modrú bundu, zelené nohavice a čierne topánky.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 25. októbra (TASR) - Bratislavská polícia žiada o pomoc v súvislosti s vyšetrovaním podozrivého kufra pred vchodom do potravín na Plynárenskej ulici v Bratislave. Má ísť o trestný čin šírenia poplašnej správy. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ prišiel k potravinám, položil pánsky kufor hnedej farby s nálepkou 'neotvárať' na stôl a vošiel dnu. Potraviny po chvíli opustil, no hnedý kufrík so sebou nevzal," priblížila Šimková. Nakoľko vzniklo podozrenie z nebezpečenstva, polícia evakuovala širšie okolie. Pyrotechnická prehliadka ako aj špeciálne pachové práce služobného psa prítomnosť výbušného nástražného systému v kufríku nepotvrdili.

Policajti na sociálnej sieti zverejnili fotografiu muža, ktorý by svojimi informáciami vedel prispieť k objasneniu skutku, ku ktorému došlo vo štvrtok (24. 10.) v čase okolo obeda. Osoba je podľa polície vysoká približne 180 centimetrov a je zavalitejšej postavy. Muž mal oblečenú modrú bundu, zelené nohavice a čierne topánky.

Polícia vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie o totožnosti muža na zverejnených fotografiách, jeho súčasnom pohybe alebo pobyte, aby ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.


OSOBA NA FOTO BY NÁM VEDELA OBJASNIŤ PRÍBEH O KUFRÍKU LEŽIACEHO PRED POTRAVINAMI
POZNÁTE JU? DAJTE NÁM VEDIEŤ

...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, October 25, 2024