Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Regióny

Diviak spôsobil hromadnú nehodu, mladá vodička skončila v nemocnici

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Podľa polície mala 25-ročnému vodičovi bielej dodávky v smere do Sládkovičova z ľavej strany náhle vybehnúť do cesty divá zver.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Galanta 19. septembra (TASR) - Policajti vyšetrujú okolnosti nehody troch mladých vodičov a diviaka, ku ktorej došlo v stredu (18. 9.) krátko po 20.00 h neďaleko obce Veľká Mača v okrese Galanta. Jedna vodička sa zranila a skončila v nemocnici. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Podľa polície mala 25-ročnému vodičovi bielej dodávky v smere do Sládkovičova z ľavej strany náhle vybehnúť do cesty divá zver. "Po zrážke auto zastavil na krajnici a išiel skontrolovať situáciu. V tom čase mala ísť oproti 23-ročná vodička, ktorá do zrazeného zvieraťa taktiež narazila. Po zrážke mala prejsť do protismeru, kde sa čelne zrazila s oprotiidúcim autom, ktoré šoférovala 22-ročná žena. Nakoniec Renault skončil mimo cesty prevrátený na strechu," informovali z polície.

U dvoch z vodičov alkohol v dychu policajti nepotvrdili. Vodičke, ktorá skončila v nemocnici, odobrali krv za účelom zistenia, či mohla byť pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok.