Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Regióny

S palicou sa vyhrážal zabitím: Muž ukradol 80 eur a skončil v cele

Ilustračná foto. Foto: TASR - Martin Baumann

Pri jednom z obchodných domov v Prešove páchateľ pristúpil k mladému mužovi s kovovou palicou v ruke, s ktorou naznačoval útok s tým, že je od polície a pod hrozbou zabitia od neho žiadal peniaze.

Prešov 14. augusta (TASR) - Zo zločinu lúpeže polícia v Prešove v utorok (13. 8.) obvinila 33-ročného muža. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Štefan Pecuch.

Ako povedal, 10. augusta v ranných hodinách pri jednom z obchodných domov v meste Prešov páchateľ pristúpil k mladému mužovi s kovovou palicou v ruke, s ktorou naznačoval útok s tým, že je "od polície" a pod hrozbou zabitia od neho žiadal peniaze.

"Poškodený mladý muž v obave o svoj život vydal páchateľovi finančnú hotovosť vo výške minimálne 80 eur. Následne páchateľ odišiel na neznáme miesto. V prípade bolo začaté trestné stíhanie za zločin lúpeže. Intenzívnou operatívnou činnosťou zo strany polície bol podozrivý vypátraný," uviedol Pecuch s tým, že obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia.