Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 14. september 2024Meniny má Ľudomil
< sekcia Regióny

VIDEO: LOVCI PEDOFILOV už sú v rukách polície

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Obvinené osoby sú vo veku od 15 do 17 rokov.

Trnava 28. augusta (TASR) - Polícia obvinila v rámci akcie Lovec piatich tínedžerov, takzvaných lovcov pedofilov. Čelia obvineniu zo zločinu lúpeže a prečinu obmedzovania osobnej slobody spolupáchateľstvom. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"V rukách polície skončili piati tínedžeri, ktorí mali vystupovať ako maloletá osoba a cez sociálnu sieť si tak dohodnúť stretnutie s dospelým mužom. Toho mali pri stretnutí, ktoré sa uskutočnilo na vopred dohodnutom mieste mimo obce, fyzicky napadnúť a potom aj obrať o finančnú hotovosť," priblížili policajti.

Obvinené osoby sú vo veku od 15 do 17 rokov. Počas policajnej akcie Lovec vykonali trnavskí a bratislavskí policajti viaceré domové a osobné prehliadky, v rámci ktorých sa im podarilo zaistiť množstvo stôp.

Polícia apeluje na verejnosť, aby nikdy nebrala spravodlivosť do vlastných rúk. "Pokiaľ má niekto akúkoľvek vedomosť nielen o sexuálnych predátoroch, ale aj o ich samozvaných 'lovcoch', aby sa vždy obrátil na políciu," zdôraznili policajti.