Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Regióny

Policajné oddelenie na Mojmírovej v Bratislave je dočasne zatvorené

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk/Adriána Pagáčová

Ministerstvo vnútra SR nedávno uzavrelo zmluvu na rekonštrukciu objektu policajnej stanice na Mojmírovej ulici za viac ako pol milióna eur.

Bratislava 25. októbra (TASR) - Obvodné oddelenie Policajného zboru Ružinov - Západ na Mojmírovej ulici v Bratislave je pre rekonštrukciu objektu dočasne uzatvorené. Policajti na ňom zaradení sú dislokovaní na troch iných staniciach. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Hovorca uviedol, že stála služba oddelenia sa nachádza na policajnej stanici Mlynské Nivy, v blízkosti autobusovej stanice Bratislava. Poverení príslušníci podľa neho pracujú z obvodného oddelenia na Osvetovej ulici a výkon služby je dislokovaný v priestoroch policajnej stanice na Sputnikovej ulici.

"Z uvedeného dôvodu je potrebné, aby v prípade potreby občan telefonicky kontaktoval stálu službu na čísle 09610 32 805, prípadne aby sa obrátil na bezplatné číslo polície 158," dodal Szeiff.

Ministerstvo vnútra SR nedávno uzavrelo zmluvu na rekonštrukciu objektu policajnej stanice na Mojmírovej ulici za viac ako pol milióna eur. Oprava by mala zabezpečiť zníženie energetickej náročnosti objektu, zníženie environmentálnej náročnosti budovy, ako aj štandardizáciu dispozično-technickej vybavenosti budovy. Zo zmluvy vyplýva, že rekonštrukciu musí stavebná firma dokončiť do ôsmich mesiacov od prevzatia staveniska.