Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 28. október 2024Meniny má Dobromila
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE JU? Pátrajú po 30-ročnej Veronike Piteľovej zo Stakčína

Na snímke nezvestná Veronika Pitelová. Foto: TASR/AP

Nezvestná je vysoká 165 centimetrov, strednej postavy, vlasy má po ramená, na vrchu hlavy hnedej farby a ku koncu svetlohnedé až blond, má svetlomodré oči.

Stakčín 28. októbra (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 30-ročnej Veronike Piteľovej zo Stakčína. Nezvestná je od piatka (18. 10.), keď odišla vo večerných hodinách z práce vo Vysokých Tatrách do Tatranskej Štrby, kde bývala. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, od uvedeného času nepodala o sebe žiadne informácie.

"Mobilný telefón má vypnutý. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú ženu nepodarilo vypátrať," dodala.

Nezvestná je vysoká 165 centimetrov, strednej postavy, vlasy má po ramená, na vrchu hlavy hnedej farby a ku koncu svetlohnedé až blond, má svetlomodré oči. Naposledy mala oblečenú čiernu bundu s červeným zipsom. Na ľavom uchu má tri malé náušnice z bieleho kovu a jazvu na ľavej strane krku.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo prostredníctvom sociálnej siete.